Home - Project

Serie heimwee

Voor ZOA interviewden we vluchtelingen in Jordanië over thuis. Hieruit volgde een indrukwekkende serie intieme verhalen (tekst en film) over heimwee naar huis, familie en het achterlaten van alles wat je lief is.
Read More

Vluchtelingen in Uganda

In 2018 kwamen dagelijks honderden en soms wel duizenden Zuid-Sudanezen de grens van Uganda over. Op de vlucht voor geweld en op zoek naar vrede, proberen deze mensen een leven op te bouwen in hun buurland. Juney fotografeerde de Zuid-Sudanezen tijdens hun vlucht en na aankomst in hun nieuwe land.
Read More

Vijfjarig project met Woord en Daad

Samen met Nederlandse en lokale partners startten Woord en Daad en Waterschap Zuiderzeeland een project rond de Awash River. In dit grootschalige project wordt de kwaliteit van het rivierwater aangepakt en miljoenen mensen van drinkwater voorzien. Juney volgt vijf jaar lang diverse mensen langs de rivier om te zien of en hoe hun situatie verandert.[...]
Read More

Vast in Addis

Duizenden vluchtelingen uit allerlei landen zoeken hun heil in Addis Abeba, Ethiopië. De realiteit van het leven in de miljoenenstad is anders van verwacht; overleven is moeilijk, geld verdienen vaak onmogelijk. Wat zijn de verhalen van de vluchtelingen in Addis?
Read More

Bomen voor Gambella

Bij de grens van Ethiopië planten zowel Ethiopiërs als Zuid-Sudanese vluchtelingen honderdduizenden bomen. Om klimaatverandering en erosie tegen te gaan én Gambella weer zo groen te maken als het eens was.
Read More

Aardbevingen Lombok

Soms verlaten we Afrika even. In de zomer van 2018 vlogen we naar Lombok om verslag te doen van de aardbevingen die Indonesië daar troffen. Tijdens de ramp filmden, fotografeerden en interviewden we mensen en waren we getuige van de eerste noodhulpacties van ZOA.
Read More

Liberia

In 2017 en 2018 liepen duizenden scholieren met water op hun rug door Nederland om geld op te halen voor de bouw van waterpompen en toiletten in Liberia. We bezochten het land twee keer om filmpjes te maken en te fotograferen.
Read More
nl_NLDutch

My Shopping Cart

Recente projecten